Ab Nanninga
Ab Nanninga heeft twintig jaar ervaring in het constructieve vak. De kennis en ervaring die hij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd stelt hem in staat om zelfstandig vanuit zijn eigen adviesbureau te opereren. Hij heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het constructieve ontwerp tot en met projectbegeleiding in de uitvoering. Hierbij heeft hij veel ervaring opgedaan met projecten in alle sectoren van de bouw. Zowel nieuwbouw als verbouwprojecten in de woningbouw, de zorgsector, kantoren, scholen en winkels. Hij heeft ook diverse renovatieprojecten onder handen gehad.
Ab Nanninga streeft ernaar om creatieve constructieve oplossingen aan te dragen die vanuit een economische benadering passen binnen de architectonische randvoorwaarden. Op een eigentijdse en betrouwbare wijze weet Ab Nanninga in goed overleg met andere partijen constructies te ontwerpen die voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.
Het bureau is in staat om projecten van diverse omvang aan te kunnen. In samenwerkingsverband met andere bureaus kan zo nodig snel en efficiĆ«nt extra reken- en tekencapaciteit worden gegenereerd.  Naast de reguliere advieswerkzaamheden kan Ab Nanninga de opdrachtgever nog van dienst zijn op het gebied van constructieve brandwerendheid, schadeanalyse en toezicht op de bouw.

  Drawing

Adviseur beton-, staal en houtconstructies voor nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten.

Tevens expertise op het gebied van constructieve brandveiligheid.

Adviesbureau Ab Nanninga

T 050 - 527 15 82

E info@abnanninga.nl